KRJ 04.08.2014 - tulokset

KRJ 04.08.2014 - tulokset

ViestiKirjoittaja Tierra » 22. Heinä 2014 11:08

KRJ:n alaiset tarinakouluratsastuskilpailut

x Kilpailupäivä: 04.08.2014
x Viimeinen ilmoittautumispäivä; 01.08.2014
x Järjestyspaikka: Starberryssä (STAR1503)
x Vastuuhenkilö: Tierra (VRL-02841, tierra@tierran.net)

x Yksi hevonen voi osallistua yhtenä päivänä kahteen luokkaan
x Yhdeltä omistajalta yhteen luokkaan enintään 3 ratsua
x Yhteen luokkaan enintään 30 osallistujaa
x Hevosen VH- tunnus vapaaehtoinen, omistajan VRL- tunnus pakollinen
x Kilpailut ovat avoinna kaikille

Luokat
1. Helppo C, tuomari Tossah TT
2. Helppo C, tuomari Loci TT
3. Helppo A, tuomari Omppu TT
4. Helppo A, tuomari Alaera TT

Tehtävät
Luokkiin 1 ja 3: Minkälaisen tekstiviestin lähetät ystävällesi kilpailupäivänne jälkeen? Pituus enintään 300 merkkiä, välilyönnit mukaan laskettuna. Huumori ja yllätykset aina plussaa.
Luokkiin 2 ja 4: Nämä luokat on omistettu sadonkorjuulle ja sen juhlimiselle! Tarjolla on ilmaiseksi herkkuja tämän kesän sadosta, löytyy mansikkakakkua, omenapiirakkaa, lettuja hillahyytelöllä, leipiä jos jonkinmoisia ja muita ihania ruokia. Näissä luokissa on tarkoitus pukeutua tätä juhlaa kunnioittaen. Kerro millaisen asun olet valinnut itsellesi ja ratsullesi. Kerro yksityiskohtia ja kehitä teille yhteneväinen mielikuvitusrikas asukokonaisuus, joka saa yleisön ihastelemaan, nauramaan tai kauhistumaan. Omaperäisin asu voittaa, kunhan kerronta on kunnossa!

Osallistuminen sähköpostiin tierra@tierran.net otsikolla KRJ tarina
Luokka
Ratsastaja (VRL-tunnus) - Ratsu mahd. VH-tunnus
tarina


Osallistujat/Tulokset
1. Helppo C
1. Omppu (VRL-12675) - KW Code Casino VH13-024-0173
Ei se yhteiskunta pyöri sillä tavalla, että meet elokuviin ja jätät Kodan miun hoidettavaks! Ens kerrala ku näin käy ni todellakitodellakitodellaki putsaat tarhat syyskuuhun mennessä. Ja ei auta sanoo "Mie romahan" vaikka Imatralta ootkin.
”Tämä nauratti tuomaria eniten! Imatran poloiset…”

2. taffel (VRL-08761) - Javelin Gone Bananas
Ei kelvannut tuntiponien possujonon yksinäinen imitointi eikä kelvannut pukkilaukatkaan (kyllä, se osaa PUKITTAA!), ei noille nutturatädeille taida kelvata mikään! Hienoja raviliitelyitä nyt voi pieneltä poniparalta kouluradalla pyytää, alkaa pian ujostuttaa.

3. wishmaster (VRL-02889) - Nera Carana VH14-021-0134
Nyt lähtee myyntiin tää kaakki! Se päätti taas leikkiä neiti Herkkä Neitiä, jumitti tuomaripöydän eteen.... Ja kakki tuomaripöydän nurkalle... Mua hävettää niin paljon, voitko perua HETI mun puolesta meidän seuraavat kisat?!

4. Tierra (VRL-02841) - Zarry Glow VH14-059-0005
Avainsanat tälle päivää: orava -> pukki -> suitset -> etsi koko tallialue läpi ja löydä joku joka lainaa ehjät. Ja se oli vaan vielä vauvaorava! Rata meni kuten odotettua, herra täydellisyys paistatteli suosiossa niinku se lämmittäs enemmän kuin tuo aurinko.

5. Omppu (VRL-12675) - KW Cadence VH13-024-0174
Tuu äkkii, Kakku tarttee lesepuuronsa että se pysyy hohdokkaana näyttelyitä varten. Ja lisää 0,245 desilitraa vitamiiniliuosta että ei tuu mitää vahinkoo jaloille näistä koulukisoista. Ja ruuan tulee olla nenän eessä TASAN 20.48, Kakku on MUOTOVALIO eikä mikään viidenkymmenen sentin karusellihevonen!

6. Omppu (VRL-12675) - Biscuit HP VH14-017-0159
Phaha, yritit kai manipuloida Biscuitin sinkoamaan miut alas selästä! Siitäs sait kuule, ku Biscuit sai ruisleipähepulit, intoili ja laukka nous helpommi ku koskaa! Tukehu pullaaseiku leipääs!

7. wishmaster (VRL-02889) - Liana VH14-044-0098
Arvaa mitä! Kun kävin ilmoittautumassa, Liina oli irrottanut itsensä trailerin kupeesta ja marssi mua vastaan oma riimunnaru suussaan! Sain aika paljon omituisia katseita, kun neiti käveli suoraan mun luokse kun tulin kansliasta ulos. Rata meni onneksi hyvin Liinan kekseliäästä päivästä huolimatta.

8. Tierra (VRL-02841) - Samantha VH11-017-0692
Mitähän tälle ponille oli syötetty tänään? Se leijaili koko radan läpi ja mun tarvi vain vähän hipaista oikeaan suuntaan. Tosin sen aineen vaikutus loppu ku päästiin radalta! Sain kiskoa koko ruhoni voimalla ja pari raavasta äijää työnsi kaverina, että saatiin poni takas koppiin ja kotia...

9. Saila (VRL-05775) - Angry Sparrow of Jewel VH11-017-0874
Lainasin sun ridahousui tallin kaapista, ku mun valkosis oli reikä :) Nyt näiski on reikä tai toisaalta, näist ei oo enää mitää jäljel, mut kiitti lainast. Mut Aku oli hyvä!!! Ainaki siihe laukannostoo asti :). Sen jälkee se kirmas lähinnä niinku Polle ympäri tallinpihaa, tulppaanipuskat vaa puuttu?

10. taffel (VRL-08761) - Murderous Bucket of Cheese
En haluu, en tykkää, tää on tyhmää, sä oot tyhmä... Joku vois hiukan tapakouluttaa tätä pienen pientä hevoseläintä, ei tulis niin isoo itkua ihan joka kerta.

11. wishmaster (VRL-02889) - Azteca Vegas VH14-021-0133
Miten nää blondit pässinpäät päätyy aina mun käsiin?! Assi veti liinat kiinni trailerissa, eikä suostunut tulee pihalle! Yritettiin hoitajien ja työntekijöiden kanssa ties mitä kikkoja, mutta myöhästyttiin sitten radalta. Taidan jättää ton tamman asumaan traikkuun loppu iäkseen....

12. taffel (VRL-08761) - Woppadoo
Ei meinannut opiaatti-opi ihan mahtua kouluradalle vaikka niin kovin pieni ja sievä onkin. Laukkoja nostellessa kuului sen sortin mörinät ja pörinät että tuomarikin nosti katseensa Facebookista, kai se odotti aavansa jonkun reitiltään eksyneen jenkkiraudan syliinsä. Ja melkein saikin...

2. Helppo C
1. Tierra (VRL-02841) - Zarry Glow VH14-059-0005
Mikäpä olisi Zarryn kanssa parempi vaihtoehto kuin pukeutua variksenpelätiksi! Askartelin meille vanhasta juuttikankaasta loimentapaisen, johon tuli satulalle aukko. Samasta kankaasta ja pahvista sai taiteiltua hevoselle hatun, josta korvat tulivat läpi ja hattu sidottiin kiinni suitsiin. Tein hieman risuhiuksiakin sitomalla vanhaa hamppua ratsun mustaan harjaan. Häntä sai myös osansa hampusta. Jalkoihin revittiin sinistä vanhaa lakanaa ja kiepautettiin sitä suojien päälle. Tein vielä muutaman "paikan" ompelemalla loimeen samaa sinistä satunnaiseesti olemattomien reikien päälle. Itselleni hain vaarin ullakolta vanhat saappaat, oikean olkihatun, vaarin omat vanhat housut jotka olivat polvesta puhki (paikkasin samalla sinisellä kuin loimen), sekä aivan liian ison parkatakin. Mahdoimme olla hullu näky hatut heiluen ja loimi lepattaen.

2. wishmaster (VRL-02889) - Painswick Théo VH14-027-0076
Päätettiin lähteä tänään katsastamaan sadonkorjuu juhlan kunniaksi järjestettävät koulukilpailut - miksei sitä voisi vaikka osallistuakin! Vasta viime tipassa huomasin kuitenkin, että tapahtumaan tulee pukeutua, joten kirmasinkin aikaisin aamulla isovanhempieni maatilalle. Sieltä varmasti löytäisi sopivaa rekvisiittaa. Mummon vaaterekiltä nappasin ylleni puna-valkoruudullisen röyhelöisen esiliinan, joka oli helppo kietaista näyttävästi ratsastusasun päälle. Viheriät viljapellot herättivätkin seuraavan ideani; väsäsin ohraseppeleen kypäräni ympärille, kun taas Theo saisi otsapantaansa koristamaan venhästä tehdyn seppeleen. Pähkäilin kovasti mitä vielä voisi liittyä sadonkorjuuseen ja löytäessäni vanhan satulalaukun, oli seuraava ideani valmis. Täytin satulalaukun ylitsepursuavasti omenoilla, jotka juuri ja juuri tuntuivat pysyvän kyydissä. Nappasin vielä mukaan herneenversoja, jotka letittäisin kilpailupaikalla Theon häntään - herneineen tottakai! Asukokonaisuus alkoi tuntua valmiilta, vielä viimeinen silaus; rakentelin kypäräni lipan päälle pienen mansikka-asetelman, jonka kiinnitin rautalangalla. Kyllä nyt kelpasi lähteä sadonkorjuuta juhlistamaan!

3. Omppu (VRL-12675) - Carkki HP VH13-017-0617
Koska itse en asuja väkerrä, tilasin asun tuttavaltani. Siihen tuli porkkanannaateista tehty seppele minulle ja otsapanta ponille, oljista punottu satulahuopa (olkien alle toki kangasta, ettei ponia kutita), sitten ripustettaisiin satulalaukut ja niihin laitettaisiin omenoita, viljaa porkkanoita sun muuta, harja letitettäisiin ja siihen pujotettaisiin kukkia. Kuitenkin päästyämme kisapaikalle poni oli jo ehtinyt napsaista puolet satulalaukkujen sisällöstä, ravistella otsapannan hajalle ja kukat irti harjasta sekä saada reikiä satulahuopaansa, jonka seurauksena saimme osaksemme muutamia huvittuneita katseita ja korviimme kantautui nauruntirskuntaa. Mutta eihän siinä mitään.

4. Tierra (VRL-02841) - Samantha VH11-017-0692
Olin päättänyt pukea meidät mansikaksi. Samantha ei ihan tykännyt kun kiskoin sille kirkkaanpunaisen loimen päälle, johon olin ommellut keltaisia nappeja säännöllisin välein. Suitsiin kiedottiin saman sävyistä punaista kangasta ja vielä suojien päälle kiepautin punaiset rievut. Suojien päällisiin sai vielä muutaman napin kiinni. Siinä olisi meille kunnon mansikka, pieni ja pyöreä. Itselleni etsin vihreät vaatteet, kypärän päälle vihreä huivi ja kenkien päälle samoin. Satulan päälle laittelin vielä vihreän huovan, joka oli leikattu kannan malliin niin olimme valmiita radalle.

3. Helppo A
1. Tierra (VRL-02841) - Sandshine VH12-111-0014
Tää poni on ihan super! Ei elämän kevät ku se vaan paineli meneen ja ehdin ajatella jotain kun se jo teki. Laita sille joku superyberherkkuannos ja lämmitä saman tien meidän poreamme niin annetaan pojan käydä siellä tän kunniaksi. Siis ihan uskomatonta. Meidän kiukkukiukkuponi toimi yhden päivän =D
"Teksti vaikuttaa enemmän puhutulta kuin tekstiviestiltä."

2. Tierra (VRL-02841) - Mic Waddahl VH12-237-0005
Taisit sitten laittaa tälle toisen ponin varusteet mukaan. No hieman säädettiin niin saatiin suittet passaan mutta satulan jouduin lainaan joltain kun tämä oli jonkun shetun satula. Ja suojiksi sitten nuo kirkkaimman väriset. Kiitos kulta, ehkä meidän pitää vielä jatkaa sun koulutusta.
"Välillä puhutaan menneessä ja välillä nykyhetkessä."

3. wishmaster (VRL-02889) - Devilish Rotfuchs VH14-044-0053
Paarmat oli tänään todellinen riesa! Kesken radan Kettu herpaantu ja näykkäs mua polvesta, sattuhan se hitosti, mutta jatkoin silti. Huomasinpa sitten radan jälkeen, että mulla valu verta pitkin jalkaa. uloslappussa tuomari mainitsi säälivään sävyyn uskomattomasta sinnikkyydestä...
"Vaikuttaa enemmän hoitopäiväkirjamerkinnältä."

4. wishmaster (VRL-02889) - Glücksspiel VH14-044-0097
Onni ei ollut tänään ihan oma itsensä. Siellä oli vissiin kiimasia tammoja, koska ori veti koko suorituksen häntä soihtuna ja pää taivaissa eteenpäin, kuulostaen lähinnä hinkuyskäiseltä norsulta. Lopputulos ei ollut kovin hyvin, voit vaan arvata.
"Viimeisessä lauseessa outo rakenne."

5. wishmaster (VRL-02889) - Wister Kangaroo Kicker VH14-044-0281
Hyvin menneen suorituksen jälkeen Ruu päätti ilmaista vissiin mielipiteensä kisoista. Talutin sen vesipisteelle ja jostain syystä se sai hepulin; pieras älyttömän kovaa ja latas kaviolla päin tallin ovea! Piereskelevä potkija tulee näköjään kalliiksi. Tuli kiire kotiin, missattiin palkintojenjako.
"Epäselväksi jäi, millä tavalla potkija tulee kalliiksi."

6. kuristaja (VRL-04374) - Sakeamielinen VH06-018-8155
"Tiedätkö mitä? Käytiin tänään Sissin kanssa koulukisoissa. Oli ihan hurjaa mennä sen kanssa! Mut tiiätsä, se ei ees temppuilu tällä kertaa :D Sähä tiiät millannen Sissi on ja se vetää aina "poingpoing" tyylillä etiäpäin. Mut ei tää tyttöhä oli ekan kerran varmaan elämässään ihaaan rauhassa! Kyllähä siinä suu loksahti auki ja ilme oli semmonen, että ei tää hemmetti oo todellista. Joo mutta palaillaan! Ja mä jumaloin Sissiä tästä päivästä lähtien!"
"Iloinen teksti veti puoleensa, mutta liikaa merkkejä (tehtävänannossa kerrottu että max 300 merkkiä). Olisi voittanut muuten"

4. Helppo A
1. Tierra (VRL-02841) - Mic Waddahl VH12-237-0005
Olin pähkäillyt jo pitkään Waddahlin asun kanssa. Halusin jotain vanhanaikaista ja nostalgista, mutta olen onneton kaikessa ompeluun liittyvässä. Kaveri teki meille seppeleet voikukista ja sinne pujoteltiin sekaan marjoja heiniin. Poni sai porkkanakuvioisen loimen, sekä jalkoihin laitettiin pinteleiden päälle olkia. Häntään tuli letti, johon tuli retiisejä ja marjoja värikkääksi koristeeksi. Itselleni etsin kunnon Elovena-asun, johon kuului valkoinen paita, sinivalkoinen mekko ja valkoinen essu, sekä tietenkin nahkakengät. Ponin asun kruunasi kaulan seppele, jossa oli eri hedelmiä ja kasviksia tuhti kerros. Näistä poni nappaili pientä hiukopalaa, niin että radalle päästessämme oli rintamuksesta kadonnut kaikki rehut.

2. Tierra (VRL-02841) - Sandshine VH12-111-0014
Santun asu oli mikäs muu kuin maajussi. Olin löytänyt kirpparilta vanhan heinähatun, henkselihousut ja heinäseipäitä. Housut mahtuivat hienosti ponin etujalkoihin ja henkseleillä ne sai pysymään ylhäällä. Heinäseipäät lyhensin sopiviksi ja köytin satulaan kiinni. Itselleni etsin samaan tyyliin sopivat vaatteet, mitäs me maajussit!
Tierra
Site Admin
 
Viestit: 1295
Liittynyt: 15. Helmi 2011 12:39

Paluu Kouluratsastus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron