ERJ tarinakilpailu 24.07.2017 - tulokset

ERJ tarinakilpailu 24.07.2017 - tulokset

ViestiKirjoittaja Tierra » 13. Heinä 2017 12:18

ERJ:n alaiset estekilpailut

x Kilpailupäivä: 24.07.2017
x Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.07.2017
x Järjestyspaikka: Miche'Le Warmbloods (MICH7823)
x Vastuuhenkilö: Tierra (VRL-02841, tierra@tierran.net)

x Yksi hevonen voi osallistua yhtenä päivänä kahteen luokkaan
x Yhdeltä omistajalta yhteen luokkaan enintään 3 ratsua
x Yhteen luokkaan enintään 30 osallistujaa
x Hevosen VH- tunnus vapaaehtoinen, omistajan VRL- tunnus pakollinen
x Tulokset arvotaan lyhyellä arvonnalla ja kilpailut ovat avoinna kaikille
x Ponit (säkä alle 148cm) saavat osallistua max. 130cm tasoiseen luokkaan.
x Väärin osallistuneiden viestit poistetaan

Luokat
1. 140 cm, tuomari Tinuvél
2. 150 cm, tuomari Tinuvél
3. 160 cm

Tehtävän voit valita seuraavista vaihtoehdoista:
Vaihtoehto 1. kirjoita mahdollisimman pitkästi teidän suorituksestanne aloittaen jokaisen sanan ratsusi nimen viimeisellä kirjaimella. (Jos kirjain on jokin vaikea, kuten z, x, å tms. voit ottaa toiseksi viimeisen)
Vaihtoehto 2. Kerro kilpailupäivänne kulku niin runollisen siirappisesti kuin ikinä pystyt. Omaperäisyys ja huumori kukkimaan! Pituus ei ole ratkaiseva tekijä.
Vaihtoehto 3. Kerro miten seuraavat asiat liittyvät kisapäivääsi: majava, saippua, anoppi, Ford Mustang.

Osallistuminen
x sähköpostiin tierra@tierran.net
x otsikolla ERJ tarina 1
Luokka
Ratsastaja (VRL-tunnus) - Ratsu mahd. VH-tunnus
tarinasi


Osallistujat/Tulokset

1. 140 cm
1. Tierra (VRL-02841) - Million Hugs KWh VH17-044-0007
Hukkaan heitetty harjoittelu harmitti hevosen hölmöillessä hurjasti. Humman höseltäessä hien huitaisin hiuksistani haastaen hermoni harvinaiseen herpaattomuuteen. Haastavat hypyt hoidin hienoisen hutiloiden heppaani hillitessäni. Hali-hepan halutessa hiihdellä hukkateillä hyppyjen haipuessa haaveisiin halusin häveten hautautua hunajapupuni hellään huomaan himaan.
"Etenkin luokan kärkikaksikko oli kovin tasainen. Viihdyttävä tarina, johon oli saatu hienosti pituutta. Turha kuitenkaan harmitella epäonnistunutta suoritusta, sillä tällä kertaa se toi voiton!"

2. H. (VRL-14527) - JB Nephilim VH17-031-0305
Meillä meni mönkään. Meinaan, menopelini mielestä maneesissa meni montakymmentä mörköä, maahankin mä mukavasti mätkähdin, mutta metsäänhän mennessä menneepi mahtavasti. Mitali meni muille, mun myllertäessä muristen mitsubishille

3. Tierra (VRL-02841) - Silvender RGE VH16-011-0417
Ehtymättömän energisinä edistimme esitystämme edustaen eduksemme. Essin empaattiset edesottamukset edesauttoivat elämämme ehdottomasti erinomaisinta esiintymistä. Epäilin edessämme enteilevän ehdottoman eeppinen ennätys!


2. 150 cm
1. Tierra (VRL-02841) - Savage Mochia VH17-031-0087
Arvoisa apulaiseni ahersi aidat alitseen ansaiten aikamoisen ablodit. Alitimme ajatkin armottoman aherruksemme antaessa ansaitsemamme ansion.
"Lyhyt ja ytimekäs tarina. Jos suoritus sujui hyvin ja ongelmitta, niin mitäpä sitä turhaa sitten jaarittelemaan :)"

2. Tierra (VRL-02841) - Million Hugs KWh VH17-044-0007
Olimme tulleet tallille hoitamaan hevoset valmiiksi kisapäivää varten. Pyysin ystävääni hakemaan vanhalla Peugeotillani Pamelalla trailerin eteen, jotta saamme hevoset lastattua. Pamelaa ei löytynyt mistään ja lopulta selvisi, että anoppi oli lainannut sitä! Jossain oli ollut joku harvinainen kuusivarpainen majava pulassa ja minun autoni oli ollut jostain syystä se ensimmäinen vaihtoehto jolla lähteä liikkeelle. Hetken paikalla vallitsi paniikki, kun ainoa pihassa oleva auto oli anopin oma Ford Mustang. Kun siitä löytyi vetokoukku, päätin ottaa sen ja lähteä kisapaikalle kiireen vilkkaa. Hetki meni rauhoitellessa hevosia, kun Mustangin ääni oli jotain hieman muuta kuin vanhan kunnon Pamelan dieselkoneen hyrinä, mutta pääsimme kuitenkin matkaan! Kilpailupäivä sujui hyvin ja Hali kanssa teimme hienon radan parhaamme mukaan. Kotiin palatessani sain kokea anopin raivon, kun hän näki missä kunnossa Mustangi oikein oli. Hieman hevosenlantaa ja pölyä, mitäs tuosta! Noh, päivä päättyi siihen, että minä hinkkasin saippualla koko auton pariin kertaan ennen kuin anoppi oli tyytyväinen.

3. Tierra (VRL-02841) - Silvender RGE VH16-011-0417
Silvender hohti kuin kulta harjatessani sitä strasselein koristetulla harjallani. Hevoseni hörähteli minulle hellästi sitä hoitaessani ja koimme olevamme yhtä joka solullamme harjoitusradalla. Sata kyyhkyä lensi ylitsemme, kun astelimme kentälle, johon koivut loivat herkkiä varjojaan. Yleisö huokaili hennosti kannustaessani ratsuni kauniiseen laukkaan hiekan pölähtäessä sen kavioista kimaltamaan auringossa, kuin tuhat kultahippua. Ylitimme esteet helposti ja tuntui kuin olisimme kasvaneet yhteen kaiken sulaessa yhdeksi kauniiksi hidastuskuvaksi. Silvender ja minä teimme täydellisen radan yleisön heitellessä ruusuja radalle suorituksemme jälkeen.

3. 160 cm
1. Tierra (VRL-02841) - Savage Mochia VH17-031-0087
Matkalla kilpailupaikalle meinasi käydä pieni katastrofi majavan järsittyä puun keskelle tietä. Emme neljään pekkaan meinanneet saada millään puuta työnnettyä tieltä ja taakse alkoi kertyä väkeä. Suomalaiseen tapaan tietenkin porukka vain tyyttäili autoistaan tajuamatta tulla auttamaan! Paikalle sattui joku teiniporukka komealla Ford Mustangillaan. Saimme yllytettyä heidät kiskaisemaan muskeliautolla puun sivuun ja pääsimme jatkamaan matkaa. Kilpailupaikalla anoppi jo odotti huoltojoukkoina valmiina harjaamaan ja varustamaan hevoset. Apu tulikin tarpeeseen, sillä Simppu oli onnistunut sotkemaan takapäänsä ulosteeseen ja tarvittiin aimo annos saippuaa ennen kuin löysä uloste saatiin irti hevosesta. Lopulta onneksi pääsimme radalle ja loppupäivä sujuikin ilman kommelluksia.
Tierra
Site Admin
 
Viestit: 1295
Liittynyt: 15. Helmi 2011 12:39

Paluu Esteratsastus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron